GENEREL INFORMATION


 
Medicinbestilling: Vi vil gerne opfordre til at man bestiller medicin via vores hjemmeside.
Ved medicinbestilling telefonisk, ring da mellem 9.00 og 9.30
Vanedannede medicin kræver dog kontakt med klinikken.
Vi bestræber os på at lave årsrecepter til patienter med kroniske sygdomme, hvor vi forventer, de skal forsætte med fast medicin indtil næste årskontrol hos lægen.
 

 
Medicinstuderende: Klinikken er godkendt som uddannelsessted for vordende læger. Vi får med jævne mellemrum medicinstuderende i klinikken, de er næsten færdigtuddannede læger.  Den studrende skal være her 8 dage og arbejder under supervision af Helle, dvs Helle er med på sidelinjen og gennemgår deres undersøgelser samt behandling. Det er vigtigt at få uddannet nye læger, derfor deltager klinikken i uddannelse af disse. Konsultationerne bliver optaget på video, som de evt. skal bruge til deres eksamen. Disse slettes efter eksamen.
 
Kroniske sygdomme: Patienterne kommer til et større årskontrol hos Helle Frandsen den måned de har fødselsdag. 3 mdr. og halvårskontroller varetages af Rikke Juul Gravsholt.
 
Se samlet plan over, hvad sygeplejerskerne varetager af funktioner nedenfor.
 
     Kontrol af blodtrykpatienter
     Kontrol af sukkersyge
     Kontrol af cold patienter, astma og andre lungesygdomme
     Kontrol af andre kroniske sygdomme 
     Børnevaccination, rejsevaccination og HPV-vaccination      .
     Kontrol af patienter i blodfortyndende behandling
     Sår og forbindingsskift
     Blodprøvetagning
     Kostvejledning
     Lungefunktionsundersøgelse
     Fjernelse af tråde/clips efter operationer.
     Antabus givning
     B-12 vit.-injektioner og binyrebark injektioner ved allergi
     Råd og vejledning vedr. vortebehandling
 
Vi beder patienter, som kommer til kontrol af for højt blodtryk eller mistanke om sådan, komme ca. 15. min før planlagt konsultationstid, for at kunne måle et så præcist  blodtryk som muligt.
 
Akut telefon: Vi har ikke mulighed for at svare sms-er. Hvis der er tale om akut sygdom, må du ringe på vores akut telefon, som vi henviser til på telefonsvareren. Hvis telefonen ikke bliver taget pga. andet akut uopsætteligt arbejde, må I ringe op igen efter 5 min.
 
SMS reminder: Vi sender sms til dem af jer, der har opgivet mobilnummer til os, hvilken vi sender dagen før, I skal komme.
Hvis man ikke ønsker en sådan, må I lige sige det til os. Husk at fortælle om I har skiftet mobil nummer ved kontakt til klinik.
Med Venlig Hilsen
Rikke Juul Gravsholt og  Helle Frandsen.