KONSULTATION

Der skal bestilles tid til alle konsultationer ifm kronsike sygdomme (blodtryksforhøjelse, sukkersyge, KOL, astma, stofskiftelidelse m.m.) samt attester, børneundersøgelser og graviditetsundersøgelser.

Vi har Tid Samme Dag (TSD) ift de lidelser der ikke er kroniske. Dvs fx. knæsmerter, rygsmerter, kørekortsattester, screening for livmoderhalskræft etc. Dette er for at undgå urimelige ventetider.
 Vi har konsultation dagligt:

Mandag - Onsdag kl. 09 - 15
Torsdag kl. 09 - 12
Fredag kl. 09 - 12

 

 

 

 

 

Normalt er der afsat 15 minutter til en konsultation. I det daglige bestræber vi os på at overholde aftalte tider. Mindre forsinkelser kan dog forekomme pga. akutte patienter og konsultationer, der tager længere tid end beregnet.

 Fortæl sygeplejersken, hvis der er en mere tidskrævende problematik. Visse attester, nogle graviditets- og børneundersøgelser, pårørendesamtaler og større poblemområder m.m. kan tage længere tid. Vi bestræber os meget på at undgå ventetid på konsultationer. Meld afbud ved forfald - der er stor efterspørgsel på tider.

 

Der vil ved alle konsultationer blive lagt en fælles plan for videre behandling og kontrol af din sygdom.

I tilfælde af forværring af din sygdom, som ville kunne medfører ændring af behandlingsplanen og/eller at den manglende forventede forbedring IKKE indtræder, skal du naturligvis kontakte klinikken.